Waagmeestersstraat 17, 2871 GK Schoonhoven +31(0)182-359997

Je komt er niet omheen dit jaar, Corona. Ook wij nemen maatregelen, in normale omstandigheden proberen we voor en tijdens de nesten nieuwe pupkopers te ontmoeten voordat zij op onze wachtlijst mogen. Dit gaat nu helaas allemaal wat lastiger. Ook het plannen van een nestje gaat nu anders dan anders, er zullen bijvoorbeeld minder huisbezoeken zijn voor en tijdens de puppy periode.


Ook is de vraag naar pups heeeeel erg opgelopen, het is zelfs zo erg dat wij alle aanvragen en interesses niet meer kunnen verwerken. De pups zullen bemiddeld worden via de NVSW om daar de wachtlijst hopelijk te verkleinen. 

U kunt ons dus niet benaderen voor een pup in 2020/2021.

U kunt ons geen bericht sturen met de vraag naar een hond, wij zijn geen asiel of adoptie centrum. Wilt u in aanmerking komen voor een puppy houd dan rekening met een wachttijd van 2 jaar. Heeft u interesse in een kennismakingswandeling kan dit altijd, stuur dan uw motivatie in een mail naar bertha@moaie-hovingen.nl of vul het contactformulier in.