Waagmeestersstraat 17, 2871 GK Schoonhoven +31(0)182-359997

Anke01Nanna Anke heeft als roepnaam Anke. Anke is geboren op 22 september 2005 in Borculo bij Margreet Afman. Margreet heeft dit eerste nest van Jutte gefokt onder de kennelnaam van Marjoleine Roosendaal. Anke is uitgekozen om samen met Douke (zie Memoriam) onze kennel nieuw leven in te blazen. Anke’s ouders zijn Mazzel v.d. Kraay Heide en Jutte v.d. Eenhoornleijn. Anke komt uit een nest van 10 pups (2 reutjes en 8 teefjes).

Met Anke zijn wij gestart met een puppycursus, daarna heeft ze enkele vervolgcursussen gehoorzaamheid gevolgd. Naast de gehoorzaamheid zijn wij gestart met speuren en reddingshondenwerk. Hier zijn wij tijdelijk mee gestopt. We zijn vervolgens gestart met de jachttraining en ook is Anke gestart met obedience.

Anke is een actieve dame die graag met ons op pad gaat, ze is overal voor te porren. Anke heeft 3 nestjes gekregen. Uit haar eerste nest is Jelmer gebleven en uit haar 3e nestje hebben we Feia aangehouden.

Anke is in 2018 Nederlands en veteranen kampioen geworden zij had toen de leeftijd van 12 jaar al bereikt en vond toen het showen ineens weer erg leuk.

Wij hebben haar helaas op 26 mei 2019 moeten laten inslapen ivm een buiten waardse tumor in haar lies die open was gesprongen.

Anke de stammoeder van onze kennel. De altijd geduldige dame met de pup.
Lieve Anke we zullen je verschrikkelijk gaan missen.