Waagmeestersstraat 17, 2871 GK Schoonhoven +31(0)182-359997

Nentsje-Lobke heeft als roepnaam Lobke. Lobke is op 5 juli 1994 geboren bij de familie de Leeuw in Jubbega onder de rook van Heereveen. Lobke was onze eerste stabijhoun met papieren en we hadden grootse plannen met haar. Haar ouders zijn Niko fan ’t Paradijske en Lobke fên ’t Leeuwenhiem. Met Lobke wilde we graag onze kennel opzetten, helaas bleek Lobke te slechte heupen te hebben en mocht er met haar niet gefokt worden.

LobkeMet Lobke hebben wij naast gehoorzaamheid ook nog een tijdje jachttraining gedaan. Maar Lobke heeft dit nooit met volle overgave gedaan. Wij zijn daar dan ook mee gestopt. Lobke is een gezellige huishond die graag op stap gaat met haar vriendinnen. Als ze een dolle bui heeft wil ze ook in huis wel eens een potje ravotten met haar vrienden.

Op maandag 19 oktober 2009:
Vanmiddag hebben wij afscheid moeten nemen van onze grote kanjer. De afgelopen periode zag je langzaam haar energie en kracht afnemen. We wisten al even dat er een beslissing genomen moest gaan worden hoe afschuwelijk deze ook is maar het was voor Lobke wel de meeste fairste die er was.

Nentsje-LobkeMet Lobke zouden wij onze kennel beginnen. Helaas bleek ze hele zware HD te hebben en hebben we van de plannen moeten afzien. Met Lobke hebben we heel veel gedaan maar alles op haar manier in haar tempo. Ze kon van vele zaken genieten…. Zalmstecke was de laatste jaren haar favoriete plaats. Daar kon ze in haar eigen tempo met de jonge garde mee. Als de rest aan het rennen, zwemmen en dollen was, wade zij lekker door het water en zag je haar genieten. Ze kon daar uren vanaf het gras toekijken hoe we bezig waren… ze had haar eigen stekkie gevonden.
Tot het laatst ging Lobke mee naar de training. Zo af en toe mocht ze dan ook nog een dummy halen en dat was voor haar het einde…..

Lobke het ga je goed aan de andere kant van de Regenboog. Je zult hier weer samen zijn met je vriendinnen Fetsje en Quispel en met je grote vriend Douke. Ga en maak veel plezier…. pijn zul je daar niet meer kennen.

Een dikke knuffel van ons allemaal.